Klubblogo


  Søk i idrettsnorge:
  
    Hjem        Kontakt oss    24.10.2014  

  NM friidrett Veteran 2013
Overskot etter NM Veteran

 Vi nærmar oss oppgjer og rekneskap etter årets NM, og vi kjem nok til å ende på eit resultat i underkant av eitt hundre tusen.  Teke i betraktning av at det var eit elendig mat- og kiosksal dei tre stemnedagane, er vi som arrangørar nøgde med resultatet.

 

NM Veteran - resultat stafettane

Stafettresultata frå NM veteran finn du under:

 

Reportasjar frå NM veteran i Kondis

Bladet Kondis har laga nokre artiklar om NM friidrett for veteranar  på Byrkjelo. Kjekk lesnad for oss som var arrangørar, og fine bilete.  Ser ut til at medaljejentene slo an!

 

NM Veteran - Resultat dag 3

Du finn dagens resultat (dag 3) her.  Eller gå i venstremenyen under arkiv/dokumentarkiv - og du finn resultat for alle tre dagane!

Vi kjem også med stafettresultata frå i går om litt!

 

NM Veteran - resultat dag 2

Her kjem resultata for dag 2 under NM friidrett Veteran på Byrkjelo.  Du finn også desse resultata, og resultata frå i går ved å gå inn i menyen til venster:  Arkiv/Dokumentarkiv

 

Resultat dag 2

Beklagelegvis står minnepennen med resultata igjen i serveren på Byrkjelo, så difor vil truleg ikkje resultata ligge på heimesida her før ca kl 21.00. Vi må nemleg ein biltur frå Sandane til Byrkjelo, og heim igjen, for å få dette på lufta...

Sorry!

Siste: No er resultata på plass, sjå over! 

 

NM Veteran- Resultat dag 1

Her er link til komplett resultatliste for dag 1 under veteran-NM i friidrett på Byrkjelo. 

Du finn den også under Arkiv/Dokumentarkiv i venstre meny.

 

Ajourført tidsskjema

Tidsskjemaet er no ajourført, ma. koorigert for at vi hadde lagt 800 m kvinner til feil dag.  No legg den på laurdag (kl 13), som er den dagen den skal arrangerast på. Nokre mindre endringar også for eit par andre øvingar, i forhold til tidsskjema som har vore offentleggjort tidlegare.

 

Ajourført funksjonærliste

Etter ein del justeringar, er no den endelege funksjonærlista slik som vi presenterer nedanfor.  Vi minner om at dei som har leiaransvar, og elles dei som ønskjer, møter på Byrkjelo torsdag 8.aug. kl 19.00 til ein briefing om stemnet, og utdeling av funksjonærskjorter.

 

Retting 800 m kvinner

Vi har ved ein beklageleg feil lagt inn 800 m kvinner på søndag i tidsskjemaet. Etter NM-oppsettet skal 800 gå LAURDAG, og vi har no sett den opp til kl 13.00 laurdag, for kvinner veteran, alle klassar  (6 deltakarar er påmelde).

  Flere nyheter Arkiv    
  Ei lita påminning 06.08.2013  

Treningstider -  linkar

Friidrett     Volleyball    Trim

Handball     Barneidrett

 

E-post til heimesidene våre: dagfinn.nyhammer@enivest.net  

 

Vil du bli medlem i Fjellhug/Vereide il? Kontakt Kari-Anne Skrede Slagstad, tlf. 976 05 141 eller epost: kari.slagstad@okonor.no

Reiserekning finn du her

 

Kontonr. til Fjellhug/Vereide il er: 3710.30.87512

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Fjellhug/Vereide IL, v/ Terje Gjengedal, Nordstrandsvegen 30, 6823  SANDANE
e-post: terje.gjengedal@hotmail.com