Klubblogo    Hjem        Kontakt oss    05.09.2015  

ÅrsmøteNMK Kongsberg aktivitetskalende 2015_1NMK Kongsberg aktivitetskalende 2015_2
Vil du gi din støtte til NMK Kongsberg ?

 

 

 

 

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller Ún forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker

Vi oppfordrer deg til å støtte NMK KONGSBERG !
Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Si enkelt neste gang du er hos en at av Norsk Tippings mange kommisjonærer at du ønsker å støtte NMK Kongsberg så finner de oss i sitt system. 

2. SMS: GRASROTANDELEN 993543500 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

På forhånd : Takk for din støtte !!
NMK Kongsberg - Motorsport, Bergmannsveien 240, 3615 Kongsberg, 3603  KONGSBERG
e-post: Peer@oslo-skisenter.no