Klubblogo    Hjem        Kontakt oss    07.10.2015  Løyper

Av HOC

Det å utvide tilbudet med to ny løyper var stor suksess og blir videreført i 2014 165km - 96 km -56 km. Alle løypene har start og mål i Lystlunden slik det har vært de siste årene. Med dette utvidede tilbudet håper HOC at flere skal få mulighet til å nyte vår vakre vestfoldnatur fra sykkelsetet. Løypevalg gjør du i forhold til den utfordring du ønsker :-)

Løypekart for alle løypene finner du nedenfor. Disse er også beskrevet i invitasjonen. 

Vestfold Rundt 56 km:
Løypen går fra Horten til Nykirke, Kopstad, langs gamle E-18 til Barkåker (Gulli) og videre til Sem. Fra Sem går løypa via Jarlsberg, Tønsberg, Gauterød, Åsgårdstrand og inn til Horten. Løypen er ganske lik mellomrunden på 96 km, men du slipper den nordligste delen som bl.a. inneholder Holmestrandsbakken.


Vis større kart


 

Vestfold Rundt 96 km:
Distansen er 96 km, og maksimaltiden er 6 timer. Løypen går fra Horten til Nyrkirke, Helland og Holmestrand. Ved Hof sykles det sørover mot Vivestad, Høyjord, Gravdal og videre mot Sem. Fra Sem går løypa via Jarlsberg, Tønsberg, Gauterød, Åsgårdstrand og inn til Horten. Løypen er ganske lik den lengste runden men du slipper turen opp Mossåsen og nedenom sørfylket (Lågen - Larvik - Sandefjord).

 Kartet viser noe feil ved Sem, følg løype merking.

 

 

 
Vis større kart

 

Vestfold Rundt 165 km:
Løypen følger den tradisjonelle ruten som går fra Horten til Holmestrand, Hvittingfoss, Larvik, Tjølling, Sandefjord, Stokke, Tønsberg, Kilen, Ilebrekke, Åsgårdstrand og inn til Horten. Pga. E18 motorveien på Kopstad tar vi til høyre på Nykirke og kjører en lokal vei frem til Helland, hvor man så kobler på den gamle E18 inn mot Holmestrand.

Se dette vedlegget for løypebeskrivelse: Bildebeskrivelse av løypa på 165 km

Se også løypeprofil

 


Vis større kart

 

06.10.2007 21:00


Skriv ut

 Tips en venn

Vestfold rundt, , 3181  HORTEN
e-post: web@hoc.no