Klubblogo


  Søk i idrettsnorge:
  

    Hjem        Kontakt oss   

Oppdatert dugnadsliste - vaffelsteiking -langrenn

Tirsdag 18. november: Liv Karin Olsen Flak og Ellen Gravbrøt Belbo Tirsdag 25. november: Arne I. Kvistad og Per Hegdahl Tirsdag 02. desember: Kari T. Aune og Ingrid Skogan Tirsdag 09. desember: Solvår Flatås og Tone Hustad Tirsdag 16. desember: Anne Berit Tungseth og Torill F. Austheim Tirsdag 06. januar: Bård A. Brandtzæg og Aina R Haraldsen Tirsdag 13. januar: Grete Okstad og Nina Hjelde

Tekniske problemer - hjemmesiden

Vi har tekniske problemer med hjemmesiden. Problemet er at vi ikke greier å redigere tekst/oppsett. Informasjonen som blir lagt ut blir derfor uoversiktelig.

Langrenn - vaffelsteiking - dugnad

• Oppmøte kjøkken nedre klubbhus ca. 17:50 • Arbeidsoppgaver: Trakte 3 – 4 kanner kaffe til foreldre som stikker innom Steike og servere vaffel Blande og servere saft (engangskopper) Vaske og rydde på kjøkken Tørke bord og vaske gulv (inne, gangene og toalettene) Rydde vekk og bære ut søppel Dato Ansvarlige Tirsdag 18. november Liv Karin Olsen Flak og Ellen Gravbrøt Belbo Tirsdag 25. november Aina R. Haraldsen og Grete Okstad Tirsdag 02. desember Kari T. Aune og Ingrid Skogan Tirsdag 09. desember Solvår Flatås og Tone Hustad Tirsdag 16. desember Anne Berit Tungseth og Torill F. Austheim Tirsdag 06. januar -15 Bård A. Brandtzæg og Berit Hegdahl Tirsdag 13. januar - 15 Arne Ivar Kvistad og Nina Hjelde • Dersom det ikke skulle passe den kvelden du er satt opp: Bytt med noen andre på lista, eller spør en annen person i skiklubb-miljøet. • Langrennsutvalget takker for at du vil hjelpe oss å skape en koselig avslutning på tirsdagstreningene for utøverne.

Brikker skiskyting

Skiforbundet har bestemt at alle fra 11 år (f. 2004) skal ha egne emiTag-brikker for kommende sesong. Skiskytterforbundet har ikke bestemt det samme enda og det er heller ikke besluttet om de kommer til å følge skiforbundet sin beslutning. Men dersom det er utøvere som skal gå både langrenn og skiskytter-renn vil de komme borti det. Da er det viktig at utøverne selv legger inn korrekt brikkenummer også når de skal melde seg på skiskytter-renn, dette gjelder selvsagt bare de rennene hvor det benyttes brikker. se: http://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/?npid=8930&page=Emit-brikker+innf%C3%B8res+fra+11+%C3%A5r Emit sier også at alle emiTag-brikker som har serienr. lavere enn 3232170 bør byttes i løpet av 2014. Enten må batteriet byttes eller helst anbefaler de (selvsagt…) å sende inn brikken og kjøpe en ny. Ved å bytte vil en få 30 % rabatt samt at det er enkelte forbedringer på de nye brikkene. se : http://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/tidtakerbrikker/

Økonomiregulativet for aktive i Steinkjer skiklubb

Formålet med skiklubben økonomiregulativ er å sikre en forutsigbar og ensartet praksis når utøvere og trenere/ledere som representerer klubben har utgifter til transport, kost og losji. Gjeldene regulativ er under revidering. Inntil noe annet er bestemt gjelder regulativet som ble vedtatt 8.januar 2014. Se meny "Om Steinkjer skiklubb" og "Økonomiregulativ"

SKISKYTING TIDTAKERKURS - MELD INTERESSE

Steinkjer Skiklubb, skiskyttergruppa, arrangerer kurs i tidtaking. Dette er et grunnkurs, som ikke forutsetter erfaring med tidtaking fra tidligere. Det vil være en fordel at kursdeltakerne har noe kunnskap om, og god erfaring i, generell PC-bruk. Kurset er gratis og går over to kvelder i slutten av november (vi prøver å finne kurskvelder som passer for alle, kommer tilbake til dette).Meld din interesse innen 14. november til leder i skiskyttergruppa Torbjørn Wekre på epost torbjorn.wekre@kdu.no eller torgrim.sund@hint.no

Les hele saken...
Medlemsbladet Skituppen

Vinteren står for døra, og Skituppen er på sporet med en ny utgave i god tid før jul. Redaksjonen tar imot stoff framover mot 7. desember.

Alt av stoff om sesongforberedelser har interesse. Vi vet det er jobbet hardt og trent fllttig i sommer og høst. Skituppen og alle i klubben ser spent fram mot de første skirennene. Vi tror det blir mange gode prestasjoner å glede seg over.

På forhånd takk.

Med optimistisk skihilsen

Skituppen, redaksjonen

Stoff sendes: knut.nordmeland@ntebb.no

  Flere nyheter Arkiv    
  Valg av ny samarbeidspartner 28.10.2014  
  Møte langrenn junior 09.11.2014  
  Aktivitetskalender
DatoStedAktivitet
27.11.2014FriidrettshallenTrening 15-16 år
27.11.2014Friidrettshallen ute/inneLangrenn 13-14
01.12.2014SkiskytterarenaSkiskyting 13-14 år
01.12.2014SkiskytterarenaSkiskyting 15-16
02.12.2014Byafossen barmeskoleAlpint - barmarkstrening
03.12.2014Hallem, skiskytterarenaSkiskyting 10-12 år
03.12.2014Innetrening Mære LandbruksskoleHopp
03.12.2014SkiskytterarenaSkiskyting 13-14 år
03.12.2014SkikytterarenaSkiskyting 15-16
08.12.2014SkiskytterarenaSkiskyting 13-14 år

Bestilling av klubbklær

Innlogging for bestilling (les informasjon først)

Informasjon om løsningen og produktinformasjon

Bestillingsfrist: stengt, info kommer

--------------------------------

Lys på stadion:

Mandag - torsdag kl 1730 - 2030

----------------------------------

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------

Steinkjer skiklubb på Youtube:

- NM i rulleskiskyting september 2014

- Besøk av Kunnskapstraileren mai 2014

- Steinkjer skiklubb 2013/2014

-------------------------------------------

 

Ny bruker MIN IDRETT?

------------------------

Løypenettet på Byafjellet

Status oppkjøring løyper

------------------------

Følg oss på

Facebook

Skisporet.no

Webkamera

Aktivitetskalenderen

Medlemsbladet "Skituppen"

-------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------

Grasrotandelen

Norges sprekeste fylke

Antidoping

-------------------------

 

Været på stadion

Timevarsel

Langtidsvarsel

Værradar

-------------------------
Steinkjer Skiklubb, , Postboks 4012, 7726  STEINKJER
e-post: benthe.asp@steinkjer.kommune.no