Klubblogo


  Søk i idrettsnorge:
  

    Hjem        Kontakt oss    22.09.2014  

KM-SUKSESS PÅ HJEMMEBANE

Mer enn 200 starter inntok konkurransearenaen på Østern Brug under KM-helgen, og mange av disse var bærumsryttere. Høydepunktene var mange, og tilbake sitter vi i Bærum Rideklubb blant annet med Lisa Holmsen og Hanna Cecilie Wickund som velfortjente gull- og bronsemedaljører for ponni kategori 1 og med en like vel fortjent bronsemedaljør, Nora Nalbant , for ponni kategori 2. Lagene våre gjorde som kjent også en formidabel innsats på hjemmebane og plukket med seg både sølv- og bronsemedaljene i årets lagmesterskap, men en rekke andre bærumsryttere red også fine runder og meldte seg på i premiestriden.

Både medaljer og rosetter ble delt ut under KM-helgen på Østern Brug i helgen. Mange tilfalt våre egne bærumsryttere. Foto: Sille Kasin

VELLYKKET KM-HELG PÅ ØSTERN BRUG

En lang, men vellykket stevnehelg i sprang på Østern Brug er over. Begge dager fikk vi se mye fin riding på både ponni og hest i det flotte høstværet, og vi har kåret årets kretsmestere både for lag og individuelt.

Bærum Blå ved Ida, Fiona, Hanna og Nicoline kapret lagsølvet, og Bærum Gul ved Pernille, Nora og Lisa hoppet inn til lagbronse. Bærum Rød ved Julia, Lin og Anna gjorde også en flott mesterskapsinnsats som holdt helt til omhopping om medaljer.

Individuelt sikret Lisa Holmsen og Noerkaers Hiawatha gullet for kategori 1 med bare nullrunder i protokollene, mens Hanna Cecilie Wicklund Eide og Kasper kapret bronsen etter omhopping. Nora Nalbant og Molly Maloney hoppet inn til bronse blant toerne og sikret den tredje, individuelle bærumsmedaljen i årets KM.

Lisa og Noerkaers Hiawatha fortsetter å imponere på sprangbanen. Denne helgen ble det individuelt gull i KM ponni kategori 1 og også lagbronse på de to. Her er suksessduoen under NM-helgen i Drøbak. Foto: Alice Bjerke

I tillegg sikret flere bærumsryttere rosetter og plasseringer i de øvrige klassene, og mange gode runder og sprang ble levert. Vi kommer tilbake med mere stevnestoff senere i uken. Hygg dere i mellomtiden med helt ferske bilder som Tom Rune Lian har tatt!

LAG NM DRESSUR 2014

I dag startet Lag NM dressur med vetsjekk og åpningssermoni på Sørum Fritidsgård. Alle våre fire startende kom greit igjennom vet sjekken og er klare for første avdeling i morgen.


Følgende deltagere stiller for Bærum rideklubb med Lisa Hauff som lagleder;

Kristin Leirfall / Bjerggårdens Ouverture

Helena Kvestad Eide / Kiss-Tartuffe

Margrethe Janbu / Højersmindes Rosita

Karin-Marie Traaseth / Grand Marnier


Lagleder Lisa Hauff.


Først ut av våre deltagere på lørdag er Kristin Leirfall med start kl 08:48 i klassen Prix St. Georg. Så følger Margrethe Janbu kl 10;47 og Helene Kvestad Eide kl 12:36 i klassen FEIs lagprogram for junior, og til sist i morgen stiller Karin-Marie Traaseth kl 14:27 i klassen FEIs individuelle program for junior.


Vi ønsker lykke til!VELKOMMEN TIL SPRANGSTEVNE PÅ ØSTERN BRUG

Velkommen til høstens tradisjonelle sprangstevne på Østern Brug i regi av Bærum Rideklubb, der blant annet både KM for ponni og Ladies Cup, samt utdeling av Eddie Bulls Vandrepremie inngår! Vi gleder oss også til å se rideskolens elever i aksjon.

Ryttermelding og foreløpige startlister ligger nå ute på hpnett. Merk at vi har lagt til en åpen klasse 23B hest 1,20 m på søndag for ekvipasjer som ikke rir finalen i Ladies Cup!

Til bærumsryttere og foresatte:

Alle må møte til banebygging fredag kl. 18:00.

Nedenfor ligger arbeidslister med oppgaver i dommerboden, på baner og parkering, samt til og i kiosken:

Arbeidsliste høst 2014

Kioskliste høst 2014

Det er svært viktig at alle stiller som oppsatt - og i god tid før stevnestart -  fra kl. 09:00 på lørdag og kl. 08:30 søndag. Dersom vakter/ oppgaver ikke passer, må man selv finne erstatter. Om du ikke finner navnet ditt på listen, er det også lov å hjelpe til! Vi er absolutt avhengige av all den hjelp vi kan få!

Vi gleder oss til en flott stevnehelg på Østern Brug - med mer enn 150 ekvipasjer til start, flott stemning og knall høstvær i vente. OARK satser på at arrangementet blir som et mini NM, og det gjør vi også! Hjelp oss med å få dette til! Velkommen!LAGUTTAK - KM SPRANG PONNI

I helgen arrangerer vi i Bærum Rideklubb KM i sprang for ponni og gleder oss til å se mange klubbmedlemmer på plass. Spesielt hyggelig er det at vi denne gangen har tre bærumslag i årets lagoppgjør! ALLE bærumsryttere med foresatte til start i helgen må påregne å hjelpe til!

Grenutvalget i sprang gratulerer følgende ekvipasjer med uttak:

Bærum blå

Nicoline Røkke/ Eastland Jump2it

Fiona Dyring/ Belle Fleur

Ida Andenæs Axelsen/ SL Safo IV

Hanna Cecilie Wicklund/ Kasper

Lagleder: Helene Dyring

 

Bærum rød

Anna Ritari/ Cszardaz

Lin Madelein Wicklund Eide/ Spider Pig

Julia Brønmo/ Krondalens Chateau

Lagleder: Cecilie Høgsaas Eide

 

Bærum gul

Pernille Wilskow Tingstad/ Casper Damgård

Nora Nalbant/ Molly Moloney

Lisa Holmsen/ Noerkaers Hiawatha

Lagleder: Nadir Nalbant

 

Husk dugnad i morgen, torsdag, klokken 18:00.

Vi bygger bane fredag klokken 18:00.

Arbeidslister kommer.

 

DRESSURSTEVNE PÅ ØSTERN BRUG 24.AUGUST 2014.

Bærum Rideklubb har satt seg som mål arrangere to Distriktsstevner i Dressur i året, og årets siste stevne ble arrangert på Østern Brug 24.august.


Arrangørteamet med stevneleder Lisa Hauff og sekretær Margrethe Janbu i spissen hadde full kontroll med  og god styring på stevneavviklingen denne dagen. Med parallellbaner på den store sprangbanen ble klassene avviklet i løpet av noen få timer, og klassene gikk helt etter skjema.

Været viste seg fra en heller kjøligere og fuktigere side enn tidligere i  sommer, men med meget gode ridebunner og muligheter for oppvarming inne i ridehuset ble det ingen begrensninger for deltagerne. Skjønt like forhold for alle er nærmest umulig i denne sporten.
Les hele saken...
KRETSMESTER OG MEDALJØRER FRA BÆRUM

For to ukers tid siden arrangerte Lommedalen Kjøre- og Rideklubb KM i sprang for hest, og for første gang på flere år stilte bærumsrytterne lag. I tillegg kunne vi glede oss over en ny kretsmester, en sølvmedaljør og en bronsevinner fra Bærum Rideklubb.

Juniorekvipasje Heidi/ Felix VIII gikk helt til topps i KM individuelt for unge ryttere. Her er de i sving på Linnesvollen tidligere i sesongen. Foto: Sille Kasin

BÆRUMSSEIER OG PREMIER I DRAMMEN

Flere bærumsryttere var på plass på Linnesvollen da tradisjonsrike Drammen Derby gikk av stabelen i august. Mange hentet premier hjem, og for flere av våre ryttere tjente stevnet som verdifull oppkjøring til NM.

Les hele saken...
LIN OG SPIDER PIG KOM HJEM MED SLØYFE FRA ELVEFESTIVALEN

Vi har flere søskenpar som rir sprang i Bærum Rideklubb. For en tid tilbake siden var Lin Madelein Wicklund Eide og toerponnien Spider Pig på Nes og red to flotte, feilfrie runder under klubbens tradisjonelle Elvefestivalstevne. I en av klassene ble det til og med sløyfe med hjem på vår bærumsduo. Vi gratulerer, og gleder oss til å se mer av disse to i tiden fremover!

Resultater finner du her.

OGSÅ ANDRE STERKE PRESTASJONER UNDER NM-HELGEN

Mens flere av våre bærumsryttere deltok i NM-klassene i sprang, gjorde andre seg bemerket i de åpne klassene. Best gikk det for Cathrine Jerring, som vant Drammen Speed Trophy.

Les hele saken...
  Flere nyheter Arkiv    
  DUGNAD I FORKANT AV KM-HELGEN 29.08.2014  
  NM-MEDALJER I SPRANG BÅDE TIL PER OG LISA ULVEN 29.08.2014  
  SPRANGRYTTERNE I BÆRUM RIDEKLUBB FORTSETTER Å IMPONERE 29.08.2014  
  INVITASJON TIL GRØNT KORT KURS 27.08.2014  
  90 timer med hestesport på NRK 26.08.2014  
  LAG NM DRESSUR 2014 20.08.2014  
  MELDING OM UTTAK - KM LAG HEST 19.08.2014  
  VELKOMMEN TIL DRESSURSTEVNE PÅ ØSTERN BRUG 19.08.2014  
  MELDING AV INTERESSE - KM LAG I SPRANG FOR HEST 12.08.2014  
  MELDING AV INTERESSE - KM LAG I SPRANG FOR HEST OG PONNI 07.08.2014  
  Grupper

  Nyheter fra forbund
» KRAFTTAK FOR RIDEBANEBUNNER
» Oppdaterte resultater for deltagersløyfer i Knøttecup
» NRYFs nye hjemmesider
» DDK inviterer til åpen del under DD-konferansen 2010
» Eurosportsendinger fra VM i Kentucky
» Har du mottatt faktura på hestelisens?
» FEI Level 1 stewardkurs under Oslo Horse Show
» www.hestesport.no
» Spillemidler til utstyr
» Ubetalte hestelisenser
  Nyheter fra krets
» Terminlistemøte for sesongen 2011
» Velkommen til Clinic med Luc Steeghs 9.oktober 2010
» Resultater OARK Cup dressur etter 3 kvalifiseringer
» Invitasjon til Kretstrening i sprang 9-10. oktober 2010 med Luc Steeghs
» Avvikling av D-stevner og UK-stevner i Oslo og Akershus Rytterkrets.
» Grønt Kort kurs - KR I og Sikkerhetskurs
» OARK CUP DRESSUR
» Stattutter for KM OARK- Dressur og Generelt
» LKRK arranger Grønt kort kurs
» Grønt Kort Kurs

 

Gå til Paddock sin hjemmeside

Adresse: Vækerøveien 210, 0751 Oslo

Telefon22 52 16 16
 
Du finner oss på Røa, her 
 
 

 • Hjelp oss med å gjøre siden vår bedre

Send oss svært gjerne stoff og bilder fra stevner, trening eller annet som kan være av interesse å legge ut her på siden. Spesielt trenger vi bilder av nyere dato av klubbens medlemmer og hestene som dere nå rir. Merk at bilder på WEB ikke bør være større enn 200 KB, og ha maks. bredde 400 pixler på forsiden og maks. 600 pixler på underside.

 

 

Foto: Magnus Østby

 

Send alt stoff, tips o.a. som kan være av interesse, på mail til sille.kasin@gmail.com

 

 • Har du lyst til å lese tidligere oppslag på denne siden?

Trykk på Arkiv nederst på siden her til høyre. Arkivet vårt går ti år tilbake, så her ligger det mye artig lesning. God fornøyelse! 

 • Bærum Rideklubbs Wall of Fame:      

   Alexandra Martine Bakke, sprang

  •  Bronse i INM junior 2011/ Maestro Z

  Her er Alexandra på Capo Dragon, Drammen 2013. Foto: Sille Kasin

   Annette Ringnes, sprang

  • Gull i NM ung rytter 2011/ Cassabachus

  Foto: Equimedia Mette Satterup

   Caroline Steine Jensen, dressur

  • Sølv i Nordisk Baltisk Mesterskap ung rytter lag 2014/ Blue Hors Develino
  • Gull i Hallmesterskapet MA 2013/ 2014/ Blue Hors Develino
  • Bronse i Nordisk Baltisk Mesterskap ung rytter lag 2013/ Blue Hors Develino

  Foto: Sille Kasin

    Cathrine Jerring, sprang

  • Gull i INM junior, 2013/ That’s Why

  Foto: Anine Mindt-Soot

   Cecilie Høgsås Eide, sprang

  • Gull i INM senior 2011/ Caballero
  • Bronse i NM kat. 1 ponni 1990/ Combe

  Her er Cecilie på Billy Manhattan. Foto: Equimedia Mette Satterup

   Cornelia Emilie Kasin, sprang

  • Bronse i NM ung rytter 2013/ Lacosta
  • Individuelt sølv i Nordisk Baktisk Mesterskap ung rytter 2013/ Lacosta
  • Bronse i NM ung rytter 2012/ Lacosta
  • Gull i INM ung rytter 2011/ Lowhills Black Magic
  • Gull i INM junior 2010/ Lowhills Black Magic
  • Sølv i NM junior 2010/ Lowhills Black Magic
    

  Foto: Equimedia Mette Sattrup

  Kjerstin Askeland, dressur

  • Sølv i NM lag senior 2010/ Galaxy


  Foto: hest.no

   Lisa Ulven, sprang

  • Sølv lag i Nordisk Baltisk Mesterskap ponni kat. 1 2014/ Cevin III
  • Gull i INM ponni kat. 2013/ Cevin III
  • Gull i NM ponni kat. 1 2013/ Cevin III
  • Gull i INM ponni kat. 2 2012/ Emoe Jessie
  • Bronse i NM ponni kat. 2 2012/ Loch Corrib

  Foto: Sille Kasin

   Marie Valdar Longem, sprang

  • Sølv i NM junior 2009/ Flower Power
  • Individuelt gull i Nordisk Baltisk Mesterskap junior 2008/ Flower Power     

  Foto: flickr.com

   
  Mille Marie Bjerke, sprang

  • Gull lag i Nordisk Baltisk Mesterskap junior 2014/ Udokus


  Foto: Equimedia Mette Sattrup

  Per Ulven, sprang

  • Gull lag i Nordisk Baltisk Mesterskap junior 2014/ Urlanmore Aldi
  • Gull i INM ung rytter 2013/ Urlanmore Aldi
  • Bronse lag i Nordisk Baltisk Mesterskap junior 2013/ Urlanmore Aldi
  • Bronse i NM ponni kat. 1 2011/ Miami Bound
    

  Foto: Sille Kasin

   Thea Winje, sprang

  • Bronse lag ponni kat. 1 i Nordisk Baltisk Mesterskap 2013/ Rumworth Taylors Twilight
  • Gull i INM ponni kat. 1 2012/ Rumworth Taylors Twilight
  • Gull i NM ponni lag kat. 1 2011/ Nibor
  • Sølv i NM ponni kat. 2 2011/ Spider Pig

  Foto: Sille Kasin

 • Kjøp/ salg av brukt utstyr for hest og rytter?                            

 

 

 

 • Oppskrift vaffelrøre

4 egg, 400 gr sukker, 3 ts vaniljesukker, litt kardemomme, ca 1 kg hvetemel, 1 l kefir, 1 l helmelk, 400 gr smeltet smør

Til stevnebruk er det lurt å levere ferdiglaget røre i melkekartonger.

 

 

 

 
Bærum Rideklubb - Ridning, , Postboks 155, 1319  BEKKESTUA
e-post: aage@ostnes.no