Klubblogo    Hjem        Kontakt oss   Andreas Toft ny trener for TOIKs A-lag sesongen 2007-08

Av Jorid

Tønsberg ishockeyklubb er svært fornøyd med å ha fått Andreas Toft med på laget. Lørdag 30. juni signerte Andreas kontrakt for sesongen 2007-2008. Andreas har spillererfaring fra ungdomshockey og divisjon 2 spill i Sverige og 1 divisjonspill i Norge. Andreas var med i trenerteamet til Jutul forrige sesong.

Siden avslutningen av siste sesong har en gruppe i klubben arbeidet med å forberede kommende sesong. Denne gruppa har bestått av Roar Berg, Arne Fredrik Killingstad, Martin Forsberg og Jorid Sønju i tett dialog med Liv Sigstad og resten av styret i klubben.

De viktigste oppgavene har vært å prøve å få til et juniorlag samt å få på plass trener for A-laget.

Det blir ikke eget juniorlag sesongen 2007-2008
Desverre ble det for få spillere til å få til et separat junior-lag, selv etter forsøk på å få til samarbeid med Kongsberg eller Skien. Her vil vi følge opp muligheten med et framtidig samarbeid ved å etablere kontakt med dette som mulig målsetning allerede høsten 2007.

Dette betyr at fjorårets G15 spillere vil i kommende sesong bli innlemmet i A-lagsstallen, og at de vil konkurrere om plassene på lik linje med eksisterende spillere. Selv om dette kanskje ikke er en optimal løsning for de yngste, mener vi at dette allikevel burde fungere. Vi får en meget ung og forhåpentligvis treningsvillig stall som i tillegg til å bidra kommende sesong også vil være et meget viktig fundament for videre A-lagssatsing i Tønsberg.

Planen er også å organisere egne junior-treninger (feks en trening i uken), hvor de yngste spillerne i A-lagsstallen samt de beste på G14 vil få mulighet til ekstra isstid.

Ny trener til A-laget
Klubben har en ambisjon om å få gode sportslige resultatet for A-laget og uten å være for konkret på nåværende tidspunkt, har et viktig moment i denne sammenheng vært å få tak i en trener som kun har trener-oppgaven som fokus.

I prosessen med å skaffe trener har vi annonsert i diverse ”hockey-media” ogvi fikk en 7 søknader hvor samtlige var aktuelle kandidater.

Vårt mål er å prøve å få til langsiktighet på trener-siden, noe som også innebar et krav om at treneren var villig til å flytte til Tønsberg, og at det er opsjoner for å utvide utover ett år. Samtidig var det også et viktig poeng at treneren hadde erfaring med yngre spillere slik at vi får ivaretatt alle aspekter ved kommende års lag. Valget falt til slutt ned på en person som har selv erfaring som både spiller og trener i Norge.

Lørdag 30. juni ble det signert en avtale med Andreas Toft.

Andreas er 26 år, fra Sverige, med spiller-erfaring fra ungdomshockey og div 2 i Sverige og 1. div spill i Norge. På trener-siden har Andreas trent bla Jutuls jr lag og oppnådd gode resultater med dem.

Hans ishockey CV er som følger;
1988-2001 Rögle BK Spilte från guttelag- eldre junior
2001-2002 Jonstorp ( Sverige Div I )
2002-2003 Helsingborgs Redskins ( Sverige Div II )
2003-2004 Jar IL ( Norge Div I )
2003-2004 Trener Jar Idrettslag barn 11-14 og ungdommer 15-17
2004-2005 Kongsvinger IK ( Norge Div I )
2005-2007 Trener Jutuls juniorlag.

Andreas er forholdsvis ung men vi mener han har de rette holdninger og ideer for å kunne få struktur og resultater for vårt A-lag. Han er ambisiøs men samtidig veldig klar over at vi her i klubben må jobbe langsiktig for å oppnå resultater.

Sammen med et support team rundt laget og et sportslig utvalg har vi tro påat dette er en god løsning og vi ser frem imot en spennende sesong med enstor spiller-stall og et godt support-apparat.

I løpet av juli vil det bli lagt planer for kommende sesong, og det første som skjer at det i løpet av august vil bli innkalt til et spiller-møte. Videre vil det bli planlagt istider og når vi skal starte opp med treninger etc. Informasjon om dette vil bli gitt på et senere tidspunkt.

Vi håper at alle A-lagsspillere er klare og motiverte for en ny sesong, og hvis det skulle være spørsmål i denne anledning, vennligst ta kontakt med meg (Sportslig Leder) eller Roar Berg (930 10 368).

Fortsatt God Sommer og vel møtt til en ny sesong i august.

Med vennlig hilsen

Jorid Sønju

nestleder i TOIK med ansvar for det sportslige


e-post privat: jor-soen@online.no
e-post jobb: jorid.sonju@hive.no
mobil: 90 82 74 19

 
16.07.2007 22:00


Skriv ut

 Tips en venn
  Flere nyheter i samme kategori Arkiv    
  Følge linken for å komme til den nye hjemmesiden 25.10.2014  
  Behov for kioskvakt kommende lørdag A-lags kamp 29.09.2014  
  Sparebank 1 høst hockey dagene 23.09.2014  
  Eikbarnas dag Lørdag 13 sept 14.09.2014  
  Trener/Lagleder 6 oktober !! 22.09.2014  

Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb Bredde, , Postboks 18, LoftsEik, 3109  TØNSBERG
e-post: Catherine.ranke@alento.no