Klubblogo    Hjem        Kontakt oss   

NY HJEMMESIDE

DENNE SIDEN HAR FLYTTET

Ny adresse er kfumfotball.org


ANDAKT: LES EIVIND ARNEVÅGS UKETANKER

Eivind har skrevet andakt om å finne det rette spenningsnivået både på og utenfor banen..

Les hele saken...
Enveiskjøring men det ble med 0-0 mot Mandalskameratene

Det er dager hvor ballen ikke vil inn, og hjemmekampen mot Mandalskameratene på KFUM-Arena på søndag ble en slik frustrerende kamp. Mer og mer ble det enveiskjøring, men det ville seg ikke denne dagen.   Første omgang var brukbar men en del upresise gjennomspill og litt dårlig rytme i den siste tredjedelen førte ikke til så mange store sjanser.  Nærmest var Doff med et flott volleyskudd på innsiden av stolpen!

I 2.omg. ble det bedre pasningsspill, men det ble med masse halvsjanser og et par store muligheter, og ofte stoppet opp det opp på ca.20 meter med samtlige spillere på den siste tredjedelen av banen!    Det er alltid en blanding av udyktighet og uflaks når det ikke blir scoring, og det får A-laget jobbe videre med...

Bestemann ble Thomas Sæther som stoppet det meste og er en mester til å sette igang nye angrep med kloke valg og med egne forseringer fremover på banen.   125 tilskuere fikk ikke den forløsende scoringen, men god underholdning var det!  Nå gleder vi oss til å matche Strømmen borte neste lørdag!
Tor Øyvind har en stor sjanse mot Mandalskameratene, men ballen går over mål


GUTTER 94 VANT SERIEFINALEN MOT GREI

Gutter 94 vant 2-1 over Grei i det vi kan kalle seriefinalen i 2.divisjon i går kveld på KFUM-Arena, og kaptein Fredrik Elvebakk scoret begget målene.  Det første stusset han videre fra Atle Larsens heading fra kort hold, mens 2-1 målet var godt plassert skudd langs bakken fra 10 meters holde etter flott angrep fra Kåffa.   Kåffa spilte en god 2.omgang med mange gode angrep og vant fullt fortjent.  Med 4 poengs ledelse, 2 kamper igjen som bør vinnes mot antatt svakere lag, tyder alt på at det blir 1.divisjonsspill for gutter 94 neste sesong.  Vinneren av de fire 2.div. avdelingene er sikret opprykk.   En merkelig avgjørelse var vi vitne til da dommeren viste normalt sindige trener Arne Larsen vekk fra hele KFUM-Arena.   En noe overilt og hissig ung dommer var vi vitne til og begge lags ledere var lettere rystet over det hele, men moro var det!

 

Endelig poeng hjem fra sørlandet: 1-1 mot Start 2

A-laget hadde tapt sine tre bortekamper på Sørlandet før møtet med Start 2 på lørdag, og derfor var det siste mulighet denne sesongen til å vise at vi kan ta poeng etter lang busstur og på bortebane! Kampen mot Start ble jevnspilt og det var helt greit at det ble 1-1 på Kristiansand Stadion.  Start tok ledelsen kvarteret ut i 2.omg, men Kåffa kom raskt tilbake og Eivind Sæther var fint frempå og headet inn returen fra keeper etter Erik Jonviks frispark.  Kåffa beholder sin 3.plass på tabellen, men Strømmen er nå 10 poeng foran og ser ut til å ha stø kurs mot Adeccoligaen.

Neste kamp for våre gutter er Søndag 13.sep. kl.15.00 på KFUM-Arena der vi møter Mandalskameratene.
Keeper må gi reutr på Eriks frispark og Eivind kaster seg frem og utligner til 1-1 mot Start 2 på Kristiansand Stadion på lørdag


TRENERKURS

Da er det bestemt at det ikke blir noe "eget kurs for Kåffaledere".  I stedet er det Oslo fotballkrets regi på tid og sted.  Oppstart mandag 5 oktober.


Dere melder dere på til oss (pb@kfum-kam.no).  Nå er det så konkret at dere fyller ut trenerkurs-skjema (der dere angir ønsket sted og krysser av for de aktuelle delmodulene) slik at vi kan lage en samlet påmelding for klubben.  NB! Ikke send dette til OFK, bare til oss.
YOUNG YES PÅ FREDAG FOR 96,97 OG 98 JENTER OG GUTTER

Velkommen til høstens første Young Yes kveld i KFUM-Hallen 4.SEPTEMBER!  For gutter og jenter i Kåffa fra 11-13 år (96,97 OG 98-årgangene) og det blir som vanlig fotball, bordtennis, cafè, andakt,spill og en kjempeflott anledning til å treffes og være sammen utenom fotballen.  Kl.19-21.30. Gratis inngang.  Juniorspillere fra Kåffas jentelag og guttelag er ledere og dette blir moro!

96 MED POKALEN HJEM FRA GRUECUP

VINNERLAGET: Bakerste rad fra venstre:  Kim Andre Orkelbog, Magnus Lund, Tobias Berntsen, Jostein Schirmer, Olav Mølsæter, Christoffer Flydal og Didrik Hauge. Foran fra venstre: Edvin Akselsen, Viktor Tiller, Rasmus Granlund, Sander Fehn Olsen, Edvard Unsvåg, Eirik Lindberg, Markus Nakkim og Zyar Abdallah.Liggende foran Nicolai Øyen Langfeldt (til v.) og Jonas Wolff Andresen.
Helt bakerst laglederne Thorleif Schirmer (til v.), Per-Øyvind Olsen og Espen Olsen Langfeldt. Den allestedsnærværende tursjefen Einar Unsvåg var merkelig nok ikke til stede da dette bildet ble tatt. FOTO: TORE BERNTSEN

Kåffa gratulerer og viser til fyldig dekning av begivenheten på 96 lagets hjemmesider http://www.kfum96.blogspot.com/

 6-2 seier over Fram Larvik og Kåffas 6.på rad!

6 seire på rad gjør at vi definitivt kan kalle oss et topplag i 2.divisjon.  Det er fortsatt 8 poeng opp til Strømmen, men vi gleder oss over mange scoringer denne høsten og at gutta klarer å holde et høyt nivå hver eneste kamp.

1.omgangen mot Fram var ikke mer enn middels, men i 2.omgang var det mer trøkk og bedre pasningsspill og til slutt var det stort sett spill mot ett mål.  Jon Andre Sæther hadde en fin tekniske prestasjon ved 1-0 målet der han satte inn en retur på Hagas skudd fra ca.16 meter. 1-1 kom på heading og det var også resultat ved pause.  Etter voldsomt regnskyll kom solen og spillet tilbake i 2.omgang.  2-1 kom ved Håkon Haga etter ypperlig raid og pasning fra Skaga, mens Cato lagde 3-1 på skreddersydd pasning fra Erik.  4-1 var selvmål av Frams keeper, mens Kenneth like etter sto feilplassert og ballen spratt over han til 2-4.  Mest av alt gledet vi oss over Sveinung Møller(f.1992) som fikk de siste 11 minuttene og scoret 2 ganger!  Sine første mål for Kåffa i 2.div. og den gutten har scoringsteft som vi gleder oss til å følge videre.  Den første setter han behersket inn alene med keeper etter Doffs eminente pasning, mens den siste er heading på bakre stolpe der han tar den rette bevegelsen på Marius sitt innlegg.  Erik Jonvik ble kåret til bestemann. Nok en stor lørdag for Kåffa, og med Dagsavisens meget positive oppslag på KFUMs satsing på egne spillere uten lønninger på lørdag, er det mange som kan være glade og stolte over å tilhøre klubben vår i disse dager.
Doff i kjent stil mot Fram Larvik i 6-2 seieren. Erlend, Stian og Håkon er alle spent på om de får ballen...!


stopp volden turneringen 20-22 november

  20-22 november arrangerer Kåffa stopp volden turneringen 2009.  Dette er som de fleste vet en inneturnering som går i kfumhallen og ekeberghallen.

Arrangementet trenger et betydelig antall "frivillige" til å bemanne sekretariat, vakt og salg.

I år er ansvarsfordelingen som følger:

1993-91     Vakt (alle som deltar må ta minst en vakt)
1994         Hovedansvar (spesielt sekretariat)
1995         Ansvar sammen med 1994 (opplæring til hovedansvar)
1996         Kakebakst

Dessuten tar vi i mot med åpne armer alle som vil bidra selv om de ikke har forankring i noen av de ansvarlige årgangene!

Sett derfor av helgen 20-22 november.  Vi vil innkalle til forberedende møte mot slutten av september.  Flere nyheter Arkiv    
  BEST UTEN LØNNINGER 29.08.2009  
  RYDDESALG PÅ TORSHOV 10.08.2009  
  Det skjer mye i KFUM-Hallen i helgen 28.08.2009  
  4-1 OVER TØNSBERG BORTE OG VI ER OSLOS 4.BESTE LAG OM DAGEN! 24.08.2009  
  SUVEREN 2.OMGANG OG 5-1 TIL KÅFFA MOT VINDBJART 17.08.2009  
  SØNDAG 16.AUG.KL.15.00: KFUM-VINDBJART PÅ KFUM-ARENA 14.08.2009  
KFUM-Kam. Oslo , , Ekebergvn. 109, 1178  OSLO
e-post: tes@kfum-kam.no