Klubblogo    Hjem        Kontakt oss    20.04.2015  

ÅPNINGSFEST LØRDAG 25. APRIL KL 15:00

Flint Tønsberg AIL overtok klubbhuset fra hovedentreprenør fredag 21. mars. Det gjenstår noe utvendige arbeider og innflytting, men alt vil være klart til

STOR ÅPNINGSFEST LØRDAG 25. APRIL KL 15:00

Alle er velkommen til å delta og se Vestfolds fineste klubbhus.  

Her finner du oss

Flint Tønsberg AIL
Flintveien 7 på Tolvsrød
Post sendes til: Postboks 150, 3166 Tolvsrød

eller på mail til: hfadmin@ilflint.no

Informasjon om treningstider, kamper og mer finnes på link til våre grupper:
=>  Fotball
=>  Håndball 
=>  Allidrett

 

 

 

FLINT KLUBBHUS DITT BIDRAG

Kjære Flintvenn.
PROSJEKT NYTT KLUBBHUS

Trykk på her for flere bilder
Les videre hvordan du på en enkelt måte kan bidra økonomisk til klubbhuset vårt.Les hele saken...
Kontakt

Kontakt med idrettslaget gjøres fortrinnsvis pr email: hfadmin@ilflint.no

Medlemskontingenter og treningsavgifter: post@ilflint.no  
Booking av møterom i klubbhus (kun internt): klubbhus@ilflint.no

 

FLINT NYTT KLUBBHUS

Vi er på gang med et spennende nytt klubbhus. Les mer HER.


FLINT NYTT KLUBBHUS TRENGER DEG!!

I løpet av noen dager vil vi slippe informasjon og status rundt nytt klubbhus, Det er mye spennende arbeid som er gjort og mye spennende arbeid foran oss for å komme i mål.

Vi har nå kommet til en fase der vi på basis av de tegninger som er utarbeidet skal jobbe med utarbeidelse av anbudsmateriale og kravspesifikasjoner innenfor de enkelte fagområder.

Vi trenger derfor hjelp av fagpersoner innen mange disipliner og håper vi kan finne en del av disse i Flint sine rekker.

Har du eller noen du kjenner kompetanse innenfor anbudsarbeid, prosjektledelse, de ulike håndverkerdisiplinene (grunnarbeid, byggmester, elektro, VVS, murer, maler..)? Kunne du tenke deg å hjelpe oss med å videreføre prosjektet?

Kan dette være noe for deg ta kontakt med Espen H. Wessel (90197792 -ehwess@gmail.com).Skagenfondene støtter Flint Tønsberg AIL-Hovedforeningen

Vi er glade for å melde at Hovedforeningen har inngått en avtale med Skagenfondene. Vi takker for deres bidrag til vårt viktige arbeid.JEG BIDRAR TIL "NYE" FLINT!

Jeg bidrar til "Nye" Flint!

Etter at vårt klubbhus ble totalskadet av brann den 29. mai, har Flint opplevd en strøm av henvendelser fra enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner som ønsker å bidra og hjelpe oss på en eller annen måte. Det er vi rørt og dypt takknemlige for.

Vi etablerer derfor sammen med en av våre hovedsponsorer, Sparebank1 Nøtterøy Tønsberg, en mulighet for alle som vil bidra til å gjøre det på sin måte. De som bidrar får en t-skjorte med påskriften "Jeg bidrar til Nye Flint". T-skjorten er et bidrag fra Sparebank 1

Bidrag kan gis på følgende 3 måter:

1. Dugnadstimer- Registrer deg med et gitt antall timer som Flint kan «trekke på» når behovet melder seg. Oppgi gjerne hvis du har preferanser for type arbeid. Send mail til admfotball@ilflint.no eller ring 909 35 100. Oppgi navn, telefonnummer og e-mail adresse og oppgi antall timer du ønsker å gi oss.

2. Gjenstander, materialer eller tjenestersom Flint trenger for midlertidig drift eller for bygging av nytt klubbhus. Send mail til admfotball@ilflint.no eller ring 909 35 100. Oppgi navn, telefonnummer og e-mail adresse samt oppgi hvilken vare eller tjeneste du ønsker å donere.

3. Kontantbidragkan settes inn på konto 2470 27 59508 i Sparebank1 der midlene utelukkende vil gå til bygging av nytt klubbhus. På denne kontoen har Sparebank1 donert en startkapital på 20.000 kroner. Merk din innbetaling med navn på giver / kontaktperson for firma og organisasjoner samt telefonnummer og e-mailadresse.


VI TAKKER PÅ FORHÅND FOR ALLE BIDRAG

Flint Tønsberg AIL  Nyheter fra media
  Nyheter fra forbund
» Spillemidler til utstyr 2010
» Idrettsrådskonferansen 2011
» Miljødepartementet godkjenner ubyggingen av Tryvann vinterpark - stor seier for idretten
» Kompensasjon av mva. ved bygging av idrettsanlegg
» Frivillig for verdighet - Global Dignity Day
» Idrettsforbundets kunnskapsturné 2010
» Holdningskampanje: Idrettsglede for alle

Booking av møterom 

Klubbhuset har mange rom som kan brukes til intern møtevirksomhet. Etter åpningen kan Salen og Nordre Møterom (1-lite,2-store) reserveres for møter. Salen kan også reserveres for lett trening uten ball. Dersom foldevegg må monteres/demonteres, skal det gjøres av en som har fått opplæring.

Møter kan også holdes i Myldrerommet (åpent for alle) og Seniorrommet om det står ledig. Seniorrommet kan ikke reserveres. Rom som ikke er reservert, kan benyttes på "first come - first serve" basis. 

Meld fra behov ved å sende mail til klubbhus@ilflint.no. Husk å skrive om du vil ha Møterom 1 (6 pers), 2 (20 pers) eller begge (26 personer) eller Salen for (opptil ca 80 personer). Det er ikke aktuelt med utleie/utlån av lokaler i klubbhuset.

Det er også mulig å leie lokaler i Flinthallen.
www.flinthallen.no


 
Flint Tønsberg AIL, Boks 150, 3166 Tolvsrød, 3166  TOLVSRØD
e-post: hfadmin@ilflint.no