Klubblogo    Hjem        Kontakt oss    01.10.2014  

2 NM-GULL TIL LARS HELGE BIRKELAND

Jammen ble det ei god NM-helg for Lars Helge i rulleskiskyting 20. og 21. sept. Lørdagens gull i sprint ble fulgt opp med suverent gull på jaktstarten sondag. Her var han over 2 min. foran nestemann, Tarjei Bø. Emil Hegle Svendsen fikk bronse. M.a.o. en tøff gjeng han la bak seg. Det lover godt for vintersesongen. Samboer Fanny Welle-Strand Horn var nære på 2 gull hun også, men en bom på siste skyting søndag resulterte i gull og sølv på to starter. Kjempebra! Gratulerer!

ENDA EN NORGESMESTER

Nylig vant Trygve Løland langdistansen i Veteranmesterskapet i orientering. Det er et uoffisielt NM og Trygve "banket alle" i klasse H 65. Kjempe!!!

3 V 3

Fotballturneringen for gutter og jenter under 12 år, kalt 3 v 3, ble avviklet lørdag 30. august. Kjempestemning, mange lag, mye folk og god omsetning av mat og idrettstøy, gjorde sitt til at dagen ble vellykket. Utpå ettermiddagen kom regnet, men pytt, pytt! Stor takk til dyktige ildsjeler i fotballgruppa.

NYTT KART

Orienteringsgruppa kan nå presentere enda et nytt kart. Denne gangene er det et padle- og turkart over Ogge og terrenget omkring.Fra idrettslaget er det Bjørn Stormoen, Ivar Skåre og Trygve Løland som står bak. Flott arbeid!! Du kan kjøpe kartet hos bokhandlerne og på Best, bensinstasjonen på Birkeland.

GJENGLEMT TØY

Ofte finner vi gjenglemt tøy i Birkenesparken. Det blir tatt inn og lagt i den store kassa i gangen på idrettshuset. Savner dere tøy og tror det er glemt i Birkenesparken: Ta en titt i kassa !

PURRING AV KONTINGENT

Ennå er det mange som ikke har betalt årets kontingent. Mamut, som er systemet som sender ut giroer, har hatt litt trøbbel. Derfor har noen æresmedlemmer fått giro, andre har fått feil beløp. Men det som også volder bry, er at folk flytter uten å oppgi sin nye adresse. Da får hovedlaget giroene i retur og medlemsansvarlig får oppgaven å spore disse opp. Dersom du er medlem og ikke har fått tilsendt giro: Kontakt Peder A. Berg,pderab@powermail.no eller på tlf. 95937567. Også nye medlemmer kontakter ham.

UTLEIE AV IDRETTSHUSET

Kristina Grødum Fidjeland har ansvaret for utleie av idrettshuset. Hun treffes på tlf. 95 72 43 64 .Priser finner en ved å gå på "Utleie".


Grasrotandelen - Støtt Birkenes IL

Har du registrert ditt spillekort og gitt din grasrotandel til et lag som er godkjent? Birkenes idrettslag har nå over 270 som spiller for oss. Bli en støttespiller og registrer ditt spillekort til støtte for idrettslaget. Det er helt gratis og kan gjøres hos alle kommisjonærer. Du taper ingen ting, men lar noe av innsatsen din gå direkte til idrettslaget, -og ikke sentralt.Har du ikke registrert deg:Snakk med kommisjonæren når du spiller neste gang.Bli medlem I Birkenes Idrettsalg

Du kan nå melde deg inn som medlem i Birkenes Idrettslag ved å velge "Bli medlem" på menyen til venstre. Legg inn nødvendige opplysninger og trykk "send". E-posten går til ansvarlig for medlemsregisteret som sørger for innmelding i hovedlagets medlemsregister.

Kontaktperson i idrettslaget er Peder A. Berg. Tlf. 95937567 eller mail

pederab@powermail.no

 

KRISETEAM og RUTINER

Vi har opprettet et kriseteam og vedtatt rutiner når det oppstår mistanke om overgrep. Kriseteamet i Birkenes idrettslag består av lederen + 2 medlemmer. Det er: Leder: Oddvar Glidje, Berse tarrasse 13, 4760 Birkeland. Tlf. 95159514- 37276250 Mail: o-gli@online.no Medlem:Elise Nygård, Nordåsen terrasse 101, 4760 Birkeland. Tlf. 90201781 - 37276904 Mail: sture-n@online.no Medlem:May Britt Andersson, Ospekollen 17, 4760 Birkeland. Tlf. 90633614 - 37276695 Mail:maisa-andersson@hotmail.com


Vår hovedsponsor
Birkenes IL, v/Oddvar Glidje, Berse terrasse 13, 4760  BIRKELAND
e-post: o-gli@online.no