Klubblogo    Hjem        Kontakt oss    24.04.2014  

STEINSLAND BYGDEMARATON

Lørdag 3. mai ønsker vi velkommen til STEINSLAND BYGDEMARATON. Det er 2. gang det arrangeres og arrangør er Odd Gunnar Tveit i samrabeid med Birkenes idrettslag. Start og mål er på Steinsland og løypa er rundt Ogge. Vi håper på god deltakelse. Påmelding til Odd Gunnar Tveit i tlf. 90170719 eller mail: odd.gunnar.tveit@gmail.com.

"Å I HEIANE" - NORGESCUP

Lørdag 10. mai arrangerer sykkelgruppa "Å i heiane". Tidligere har det gått i august,men denne gang blir det i mai. Grunnen er at mange løp går i august og da er det vanskelig å konkurrere om deltakerne. Nå håper de at hele norgeseliten i terrengsykling stiller, da det også er innlagt norgescup. Løpet er for alle, aktive og mosjonister.

MEDLEMSKONTIGENTEN

I disse dager blir giroene for betaling av medlemskontigenten sendt ut. Det er "Mamut" som står for dette. Vi håper folk betaler innenfor tidsfristen, slik at vi slipper å bruke tid og penger på purring. Pr. 1. januar hadde vi 1141 medlemmer. Det tallet er vi stolte over. Birkenes idrettslag er dermed et av fylkets største fleridrettslag. Er det spørsmål til kontigenten: Ta kontakt med Peder A. Berg, tlf.:9593 7567 eller mail: pederab@powermail.no

RENOVERING AV BALLBINGEN

På budsjettet for 2014 står det renovering av ballbingen. I mange år har den vært flittig brukt, men både bane og vegger har flere ødelagte områder. En komite er igang med planlegging av arebid og dugnad. Deler av nordveggen er revet og i dag (31. mars) begynte Dagfinn og et par karer med å rive av det gamle teppet.. Snart kommer Tor Edvin med maskiner og bytter ut massen.

Les hele saken...
UTLEIE AV IDRETTSHUSET

Kjell Skråvik har ansvaret for utleie av idrettshuset. Han treffes på tlf. 47 28 61 69. Priser finner en ved å gå på "Utleie".


Grasrotandelen - Støtt Birkenes IL

Har du registrert ditt spillekort og gitt din grasrotandel til et lag som er godkjent? Birkenes idrettslag har nå over 270 som spiller for oss. Bli en støttespiller og registrer ditt spillekort til støtte for idrettslaget. Det er helt gratis og kan gjøres hos alle kommisjonærer. Du taper ingen ting, men lar noe av innsatsen din gå direkte til idrettslaget, -og ikke sentralt.Har du ikke registrert deg:Snakk med kommisjonæren når du spiller neste gang.SALG AV IDRETTSTØY

Idrettslaget har ei tid hatt utsalg av idrettstøy på Trend, Birkeland. Nå har den sluttet og vi vil inntil videre selge idrettstøy fra vår egen bu i garasjen i Birkenesparken. Bua vil være betjent hver tirsdag fra kl. 17 -19. Vinterstid er den stengt, men kontakt gjerne Cathrine Snløs (47 92 25 38) eller Bente Birkenes (91 32 46 96)Vi ønsker velkommen til kjøp av Birkenesjakke og bukse, samt andre effekter. Kun kontant betaling.

GJENGLØMMING AV TØY

Det ligger stadig gjenglømte joggesko og treningstøy i Birkenesparken. Nesten daglig blir tøy og annet utstyr liggende igjen. Men få etterspør disse effektene. Nå har idrettslaget kjøpt inn ei solid kasse som er plassert i gangen innenfor hoveddøra til idrettshuset. Tøy som blir glømt, tas inn og tørkes før det blir lagt i kassa. Her kan de så hentes når døra er oppe, hver dag det er trening. Vi håper de rette personene benytter seg av dette tilbudet.

Bli medlem I Birkenes Idrettsalg

Du kan nå melde deg inn som medlem i Birkenes Idrettslag ved å velge "Bli medlem" på menyen til venstre. Legg inn nødvendige opplysninger og trykk "send". E-posten går til ansvarlig for medlemsregisteret som sørger for innmelding i hovedlagets medlemsregister.

Kontaktperson i idrettslaget er Peder A. Berg. Tlf. 95937567 eller mail

pederab@powermail.no

 

KRISETEAM og RUTINER

Vi har opprettet et kriseteam og vedtatt rutiner når det oppstår mistanke om overgrep. Kriseteamet i Birkenes idrettslag består av lederen + 2 medlemmer. Det er: Leder: Oddvar Glidje, Berse tarrasse 13, 4760 Birkeland. Tlf. 95159514- 37276250 Mail: o-gli@online.no Medlem:Elise Nygård, Nordåsen terrasse 101, 4760 Birkeland. Tlf. 90201781 - 37276904 Mail: sture-n@online.no Medlem:May Britt Andersson, Ospekollen 17, 4760 Birkeland. Tlf. 90633614 - 37276695 Mail:maisa-andersson@hotmail.com


Vår hovedsponsor
Birkenes IL, v/Oddvar Glidje, Berse terrasse 13, 4760  BIRKELAND
e-post: o-gli@online.no