Klubblogo


  Søk i idrettsnorge:
  

    Hjem        Kontakt oss        Hovedlaget    29.08.2015  

Asker svømmeklubb har fått ny hjemmeside

Den nye siden finner du på adressen www.askersvom.no

Ny trener i Asker

Asker svømmeklubb har ansatt Vadim Forafonov som ny trener.  Han kommer til å være ansvarlig trener for svømmere på gruppene B1, B2 og C1. 

Vadim er russer (11 ganger russisk mester i svømming i årene 1985-1991) og har utdannelse som svømmetrener fra "The Volgograd State Academy of Physical Education".  Siden 1999 har han vært trener på Island (Reykjavik), først i klubben "Armans" mens han de siste 3 årene har vært hovedtrener i "Fjölnir".

Vi ønsker Vadim velkommen til klubben!

Terminliste høst 2012

Terminliste for høsten 2012 er nå klar. 

Les hele saken...
NM langbane på Tøyen vel gjennomført

NM langbane 2012 ble arrangert lørdag 7. til tirsdag 10. juli på Tøyenbadet. 

Med Ingvild ute med skade var det en annen Askersvømmer som sto frem, nemlig Elise Næss Olsen. 2 gull og 2 sølv i juniorklassen, 1 sølv og 3 bronse i senior var det imponerende resultatet hennes etter 4 dagers svømming.  Les mer om NM sett fra Asker svømmeklubbs synsvinkel på Asker svømmeklubbs Facebookside.

For alle resultater og mye annen informasjon fra NM, se mesterskapssiden til Norges svømmeforbund og på Livetiming.Asker svømmeklubb på Facebook

Asker svømmeklubb er nå også på Facebook.  Her vil vi fortløpende legge ut bilder og nyheter. Dette vil være stedet å følge med nå når NM langbane starter på Tøyen.  Gå inn og 'lik' siden for å få nyheter direkte på din vegg.

http://www.facebook.com/Askersvommeklubb

Asker har fått ny trener

Velkommen til Ida Sandin! Hils gjerne på Ida når du ser henne. Her forteller hun litt om seg selv: "Jag heter Ida Sandin och är 26 år. Jag kommer från en ö i Sverige som heter Gotland. Men eftersom mitt intresse för simningen var väldigt stort flyttade jag därifrån när jag var 16 år för att gå på simgymnasium. Sedan sju år tillbaka har jag bott i en förort till Stockholm som heter Upplands Väsby. Här har jag haft möjlighet att satsa 100% på simning.

Les hele saken...
Asker svømmeklubb søker trenere

Asker Svømmeklubb har et meget høyt aktivitetsnivå og mange lovende utøvere. For å sikre kontinuitet i videreutviklingen av klubben og sportslige fremgang, søker vi nye trenere.

Les hele saken...
Velkommen til sommeravslutning på Landøya 14.juni

Velkommen til Asker svømmeklubbs sommerstevne i Landøya svømmehall torsdag 14.juni. Alle kurs og treningsgrupper som trener i det store bassenget er velkommen til å delta på ministevnet. Innsvømming fra 17.00. Stevnestart kl. 17.30. Påmeldingsfrist 8.juni. Mail: stevne@askersvom.no.
Invitasjonen er her.

Heatliste med resultater finner du her.Tre Askersvømmere sikter mot masters VM, Italia 9-16 juni

Det er aldri for sent. Tre av Askers masters har klart VM-kravene og tar svømme-entusiasmen mot nye bølgehøyder. Rolf Arne Nordang, Knut Henrik Medina og Kristin Røger Guthe har forhåpentlig toppet formkurven ved hjelp fra trenerne Christine og Kasper. Med nesten 13000 deltakere er årets mesterskap ikke bare det største svømme-VM noensinne, men muligens det største offisielle verdensmesterskap som noen gang har vært holdt. På 50 fri for herrer stiller inntil 500 deltakere i en og samme klasse! Det er vel ingen overraskelse å se at det er de store svømmenasjonene USA, Australia som ruler startlistene! VM sidene.

Les hele saken...
Citadellsim i Landskrona 8-10.juni

Svømmere på gruppene NM, JrNM, UM, C, D og E inviteres til å delta på Citadellsim i Sverige.

Liste over påmeldte her

  Flere nyheter Arkiv    
  Stengte svømmehaller, men trening på Landøya 29.05.2012  
  Nyheter fra forbund
  Nyheter fra krets

Simma.nu: My bra og oppdatert nytt for oss svømmere
 
 
Svømmeskolen/kursAsker Svømmeklubb - svømming, , Fekjan 3, 1394  NESBRU
e-post: admin@askersvom.no